Monday, 27 February 2017

Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad

Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad - Telekom Malaysia Berhad merupakan syarikat telekomunikasi terbesar di Malaysia dan ketiga terbesar di dunia. TM memegang hak monopoli untuk penyediaan rangkaian telefon talian darat serta mempunyai pegangan yang kukuh dalam pasaran komunikasi telefon mudah alih setelah mengambil alih Celcom Berhad dan menggabungkannya dengan perkhidmatan mudah alih sendiri, TMTouch. Untuk meningkatkan kinerja Telekom Malaysia Berhad mebutuhkan sumber daya manusia dengan membuka Jawatan Kosong Terkini untuk bergabung menjadi bagian dari Telekom Malaysia Berhad melalui Rekrutmen Jobs Terkini Telekom Malaysia Berhad sebagai berikut :Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad - Telekom Malaysia Berhad (TM) juga memiliki anak syarikat yang menawarkan perkhidmatan internet (TM Net) yang menawarkan perhubungan jalur nipis dan jalur lebar. Perhubungan jalur lebar disalurkan melalui DSL di bawah jenama TMNet Streamyx. Oleh sebab hampir memonopoli[perlu rujukan] kesemua perkhidmatan perhubungan pengguna akhir, TMNet juga merupakan satu-satunya penyumbang jalur lebar DSL broadband di Malaysia.

Telekom Malaysia Berhad (TM), Champion Convergence Malaysia dan No. 1 Tertumpu Communications Services Provider, menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan dan penyelesaian komunikasi dalam jalur lebar, data dan talian tetap. Sebagai peneraju pasaran, TM didorong oleh penciptaan nilai pihak berkepentingan dalam persekitaran yang kompetitif. Kumpulan juga sentiasa memberi tumpuan kepada menyampaikan pengalaman pelanggan yang dipertingkatkan melalui peningkatan kualiti perkhidmatan pelanggan yang berterusan dan inovasi, manakala memberi tumpuan kepada peningkatan kecekapan operasi dan produktiviti.

Dengan memanfaatkan rangkaian globalnya yang meluas, infrastruktur rangkaian dan kepakaran kolektif, Telekom Malaysia Berhad (TM) berkedudukan baik untuk meletakkan Malaysia sebagai hab Internet serantau dan gerbang digital bagi Asia Tenggara. TM tetap sabar dalam transformasinya ke arah menjadi pembekal komunikasi generasi baru untuk menyampaikan gaya hidup digital yang dipertingkatkan dan bersepadu untuk semua rakyat Malaysia, dan membuka kemungkinan melalui sambungan, komunikasi dan kerjasama ke arah wawasan bersama untuk melonjakkan negara ke arah ekonomi berpendapatan tinggi.

Sebagai warga korporat yang model komited untuk tadbir urus yang baik dan ketelusan, Telekom Malaysia Berhad (TM) terus berikrar untuk memastikan integriti proses, bangsa dan reputasi serta kemampanan operasi kami itu. etos Tanggungjawab Korporat (CR) teguh pada amalan bertanggungjawab dalam empat domain utama iaitu pasaran, tempat kerja, masyarakat dan alam sekitar. Dengan memberi tumpuan kepada ICT, Kumpulan menyokong 3 platform utama iaitu pendidikan, pembinaan masyarakat / negara dan alam sekitar, melalui Mendekati program kami.

Telekom Malaysia Berhad (TM) berharap untuk terus berkhidmat pelanggan dengan suite komprehensif menawarkan, menyampaikan pengalaman digital yang lancar dan penyelesaian perniagaan bersepadu untuk memenuhi keperluan gaya hidup dan komunikasi perniagaan mereka - ke arah menjadikan "Hidup dan Perniagaan Lebih Mudah untuk Better Malaysia".


Telekom Malaysia Berhad telah berkembang dalam memenuhi cabaran dan tuntutan masyarakat. Dalam usaha untuk meningkatkan kualitas yang ada di Malaysia, Telekom Malaysia Berhad mementingkan tenaga kerja sebagai sebahagian tulang belakang untuk mencapai misi dan visinya. Untuk itu Telekom Malaysia Berhad mencari pemuda - pemudi terbaik yang sangat cekap dan bermotivasi diri untuk mengisi Iklan jawatan kosong terkini 2017.

Dalam rangka memperluaskan jaringan jobs jawatan kosong terkini Februari 2017 dan untuk memenuhi keperluan sumber daya manusia Telekom Malaysia Berhad di Jawatan Terkini kedudukan: PELUANG KERJAYA JAWATAN KOSONG

Pada hari ini bulan Februari 2017 Telekom Malaysia Berhad kembali membuka kesempatan berkarir atau membuka Iklan Jawatan Kosong Terkini Februari 2017 untuk lulusan terbaru dengan kelayakan sebagai berikut :

Jawatan Kosong Telekom Malaysia BerhadPeluang Kerjaya :


Asst. Manager Mobile Application Development (iOS)
Kuala Lumpur - HQ


Title :  Asst. Manager Mobile Application Development (iOS)

Job Responsibility

Area of Responsibilities :

Asst. Manager Mobile Application Development (iOS), Business Integration,New Media
 • Design and build applications for the iOS platform (and other Apple devices platform – watchOS, tvOS, TVML).
 • Ensure the performance, quality, and responsiveness of applications
 • Collaborate with a team to define, design and ship new features
 • Identify and correct performance bottlenecks and fix bugs
 • Help maintain code quality, organization and automation
 • Prepare proper and all the necessary documentations on the applications developed


Job Requirement :

Product Development Unit of Business Integration, New Media is responsible for project management, web design and application development. In general, the unit is supporting and managing project, graphics and web design needs and also web and mobile applications development requirement of the New Media Division.


Others :
 • Education : Degree in IT, Computer Science or any related field.
 • Years of Experience : 2 Years
 • Fields of Experience : Software Development
 • Personality Traits : Objective and team work orientedCatatan :
 • Iklan Jobs 2017 Telekom Malaysia Berhad (TM) Tarikh tutup : 28 Februari 2017


Bagaimana anda berminat dengan jawatan kosong di Telekom Malaysia Berhad ?Jika anda berminat dengan jawatan kosong terkini Februari 2017 ini yaitu yang memberikan maklumat kepada anda tentang : Iklan Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad, Sila hantar Sebarang Lamaran SECARA TALIAN (ONLINE) di laman sesawang dibawah ini :Pautan : Jawatan Koson Telekom Malaysia Berhad


EmoticonEmoticon